A terhesség ideje alatt

A New Chapter Perfect Prenatal terhesvitaminnal az egészséges anyatejért

New Chapter Perfect Prenatal terhesvitamin

Az édesanyának a bélflórája a terhesség alatt egyensúlyban van, akkor a megszületendő gyermeknek az allergiás rizikója csökken. Ez az anyatej összetétele szempontjából is fontos. A legnehezebben bejuttatható tápanyagokat: a vasat és a folsavat is a New Chapter Perfect Prenatal terhesvitamin probiotikus formában tartalmazza, tehát ezek felszívódása és hasznosulása is kiváló. A probiotikus baktériumok szabályozzák a bélcsatorna immunfolyamatait, gátolják az allergiás folyamatok kialakulását. A bifidobaktériumok hiánya a fejlődő immunrendszer egészének olyan zavarait idézheti elő, amely későbbi életkorban hajlamosíthat allergia, cukorbetegség, elhízás, szívbetegségek kialakulására is.

Számos klinikai vizsgálat bizonyította, hogy a probiotikumok hatékonyan képesek a csecsemőkori ekcéma, atópia megelőzésére. Védik a babát a bélcsatornán keresztüli fertőzésekkel szemben is.

A minőség fontossága terhesség alatt

New Chapter Perfect Prenatal terhesvitamin

A probiotikus törzsek eltérő hatásjellegzetességei miatt gyakran több törzs együttes keverékét alkalmazzák. A felhasznált alapanyagok minősége alapvetően meghatározza egy termék minőségét. Ez fokozottan igaz a táplálék kiegészítőkre, mivel ebben az esetben a termék biológiai hatékonysága az összehasonlítás mércéje. Csak a legjobb minőségű alapanyagokból lehet a leghatékonyabb termékeket előállítani.

Csak az organikus termesztéssel előállított „bio“ alapanyagokról mondható el, hogy nem terhelik a szervezetet a nagyüzemi mezőgazdaság által használt vegyszerekkel, nem tartalmaznak genetikai kísérletezéssel manipulált fajokból származó alapanyagokat. Az organikus termesztésből származó alapanyagok hatóanyagtartalma és biológiai értéke kimagasló.

A New Chapter többszörös kivonási eljárásokkal éri el, hogy a kivonat a legnagyobb koncentrációban tartalmazza a növényi hatóanyagok legszélesebb spektrumát. Mivel a New Chapter készítmények kettős fermentációs eljárással készülnek, az izolált vitaminmolekulából és az organikus növényi összetevőkből teljes értékű táplálék válik, ezáltal a magzat illetve az édesanya maximális mennyiségű tápanyagot képes felhasználni a készítményből, ellentétben más étrend-kiegészítő termékekkel.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Hívjon minket kérdésével: (+36) 70/325-4363

Ingyenes házhoz szállítás

Ingyenes házhoz szállítás - 15.000 Ft felett!

Megrendelés

ProVitamin - vitamin, natúrkozmetikum és bioélelmiszer webáruház