Prenatal WholeMega

A New Chapter WholeMega Prenatal

A New WholeMega Prenatal egy teljes spektrumú alaszkai vadlazac olaj készítmény várandós anyukáknak. Egészségvédő tulajdonságaihoz a rozmaring, az oregano és napraforgó olaj kivonata jelentősen hozzájárul, hiszen természetes antioxidánsok. Terhesség alatt támogatja a mama egészségét és a baba hiánytalan fejlődését.

  • klinikailag igazoltan bejut a sejtmembránokba, ahol kifejti jótékony hatását
  • segít megőrizni a természetes omega-3 és omega-6 arányt
  • 6 omega zsírsav + D-vitamin + asztaxantin természetes forrása

Az anyatejen felnövő babák esetében a növekedéshez és a fejlődéshez az egyetlen tápanyagforrás az anyatej. Az omega-3 – amely a halolajban található esszenciális olajok egyike – aránya a kismama diétájában meghatározó tényező.

New Chapter Perfect Prenatal terhesvitamin

Az omega-3 fontossága terhesség alatt

Az omega-3 alapvető forrásai a tengeri halak. Azonban a magyar lakosságnak különösen alacsony halfogyasztásuk, így nem meglepő, hogy például a kismamák anyatejében is alacsony az omega-3 koncentráció, ami azonban rendkívül fontos a magzat egészséges, hiánytalan fejlődésében.

Számos kutatásban megállapították, hogy azoknak a babáknak, akiknek az édesanyjuk EPA és DHA tartalmú halolajat fogyasztott a szoptatás ideje alatt, a látásélessége jobb volt 4 hónapos korában, mivel vérükben a vörösvértestekben magasabb volt az omega-3 telítetlen zsírsavak aránya.

Ezen kívül az omega-3 zsírsavak csökkentik a szülés utáni depresszió kockázatát. Az omega-3 szedésével elkerülhető a szülés utáni kellemetlen tüneteket és érzéseket.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat - Hívjon minket kérdésével: (+36) 70/325-4363

Ingyenes házhoz szállítás

Ingyenes házhoz szállítás - 15.000 Ft felett!

Megrendelés

ProVitamin - vitamin, natúrkozmetikum és bioélelmiszer webáruház